Hasan Özen
Hasan Özen
03 Ocak 2019 Perşembe 12:25
SU BASKINI OLAN KÖYLERDE SAYIN VALİMİZ İNCELEMELERDE BULUNDU

Ortakent, Taşoluk, Dereyurt, Üçdere, Eşmepınar, Alagün, Güzeltepe, Ünaldı, Alnıaçık, Kırköy, Arpayazı, Yoncalıöz gibi bazı yerleşim birimlerinde tarım arazisi su baskınları ile aşırı yağış ve yanlış yerleşimden kaynaklı su baskınlarının meydana geldiği yerlerde herhangi bir can kaybı olmadığı olayda gün boyunca ekipler müdahalede bulundu.
 
Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün koordinesinde ve talimatlarıyla DSİ, AFAD, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra İl Özel İdaresi ekipleri de söz konusu yerleşim yerlerinde çalışmalarına devam etti.
 
Akşam saatlerinde Ortakent Köyüne giden Sayın Valimiz evleri ve ahırlarını su basan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti; çalışmalara nezaret etti.
 
Burada incelemelerde bulunan Vali Gündüzöz yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Herhangi bir can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Vali Gündüzöz, yaşanan maddi zararların ekipler tarafından yapılacak zarar tespit çalışmalarından sonra gereğinin yapılacağını belirtti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol