24 Şubat 2017 Cuma 14:43
O SES Türkiye Programı Bu Hafta Neden Yok Yayından Kalktı Mı?

Ekranların sevilen programı O Ses Türkiye, bu hafta sürpriz bir şekilde yayınlanmadı. Yerine yayınlanan Survivor’da ceza konseptli yeni bir yarışma oynandı.

O SES Türkiye neden yayınlanmadı?

23 Şubat tarihinde yayınlanması gereken programda, çapraz eşleşmeler devam ediyordu. Programın yayınlanmaması program izleyicilerinin ‘’acaba yayından mı kaldırıldı’’ diye düşünmesine neden oldu.

Konuyla ilgili Acunn Medyanın sahibi ve aynı zamanda programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, programın çekimlerinin yetişmemesi sebebiyle bu hafta yayınlanmadığını, O Ses Türkiye yerine Survivor’ın ceza oyununun yayınlandığını açıkladı.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Program, bir sonraki Perşembe olan 2 Mart 2017 tarihinde yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Sevilen programın jüri ekibinde, Athena grubundan Gökhan ve Hakan kardeşler, Murat Boz, Hadise ve Sibel Can yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda Ebru Gündeş, Hülya Avşar, MFÖ grubundan Mazhar ve Özkan, Mustafa Sandal gibi jüri üyelerinin bulunduğu yarışmada, şampiyon olmayan tek jüri üyesinin Hadise olduğu biliniyor. Program esnasında Acun Ilıcalı’nın bu konu üzerinden yaptığı espriler de izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.

Yarışmanın final tarihinin ne zaman olacağı da seyirciler arasında gündemde. Ancak bununla ilgili Acunn Medya tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. O Ses Türkiye yarışmasının final tarihinin ne zaman olacağının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol