Hasan Özen
Hasan Özen
03 Mart 2018 Cumartesi 15:48
TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ YATIRIMLARINDAN BİRİSİ OLAN AMASYA ÇEVRE YOLU İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Amasya trafiğine çok büyük bir rahatlık ve kolaylık sağlayacak bu büyük projenin inşaat alanını ziyaret eden Valimiz, çalışmaları yerinde inceledi. Valimize Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR ve AK Parti İl Başkanı Mehmet ÜNEK eşlik ettiler. Çevre yolunu baştan sona gezen Valimiz, proje ekibinden her aşamada detaylı bilgiler aldı. Projenin önemine ve tamamlandıktan sonra getireceği faydalara vurgu yapan Valimiz basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugün yine Amasya’mızın en büyük kamu yatırımı olan aynı zamanda Türkiye’de de gerçekleştirilmekte olan en büyük kamu altyapı yatırımlarından bir tanesi olan Amasya Çevre Yolu inşaatımızın birlikte başından sonuna kadar gezdik, inceledik. Daha önce de benzer bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Bu vesileyle hem projemizdeki, yatırımımızdaki ilerlemeyi hep beraber müşahede etmiş, görmüş olduk, hem de son bilgileri almış olduk. Sizlerinde gördüğü gibi çalışma çok verimli, etkin bir şekilde devam ediyor. Şu an herhangi bir sıkıntı, fiziksel bir problem görünmüyor.

Tabi Sayın Başkanımız olsun ve il idaresi olarak bizler bunu yakından takip ediyoruz. Şöyle de söyleyebilirim, daha önce de ifade etmiştim, bu konu Ankara’da bizzat Başbakanımız tarafından da çok iyi takip ediliyor. Kendisinin yakinen takip ettiği en önemli projelerden bir tanesi. Onların da desteğiyle en başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız ve buradaki ekibinde çok büyük bir enerjiyle bu konuya destek olması, karayolları teşkilatının özverili çalışmaları, müteahhit firmanın baştan beri büyük gayretiyle iş çok sağlıklı bir şekilde yürüyor. Bu yıl sonunda inşallah daha önce taahhüt edildiği gibi, bu yıl takvimini bitirmeden Amasya’mızın ve milletimizin hizmetine bu yatırımı sunmuş olacağız. Teşekkür ediyorum.”

Projenin inşaatını sürdüren yetkili ve çalışanlar da Valimizin bu projeye verdiği önemi, bu projenin Amasya’ya sağlayacağı faydaları çok iyi anladıklarını ve başta devlet büyüklerimiz ve Valimiz Dr. Osman VAROL’un katkılarıyla çalışmaları bu yıl takviminde bitirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol