11 Mart 2017 Cumartesi 14:49
Şok! Ivana Sert İşte Benim Stilim'den Kovuldu Mu ?

İşte Benim Stilim içinde jüri arasında önceki gün yaşanan olaylar dün de devam etti. İvana Sert ve Nur Yerlitaş arasında yaşanan tartışma sonrasında yapım şirketi Nur Yerlitaş’ı haklı buldu. Bu durumda şirket İvana Sert’in işine son verdi.

Reyting bakımından oldukça iyi seviyede yer alan beğenilen program İşte Benim Stilim jüri arasında çıkan kavgadan dolayı ertelenmişti. Yarışmada jüri yarışmacıların kıyafetleri konusunda eleştiriler yaparken her jüri izleyici gözünde ayrı bir yere oturmuştu. Fakat gayet iyi bir şekilde devam eden yarışmaya nazar değdi. Ve yarışmanın sevilen jürileri arasında bir tartışma yaşandı. Önce küçük çaplı başlayan tartışma daha sonra yükselerek devam etti. Jüri arasında yaşanan bu tartışmadan dolayı çekimler tamamlanamadı hatta yarışma dahi ertelendi. Böyle bir durum karşısında yapımcı şirket kayıtsız kalamadı ve tartışmada haksız tarafın İvana Sert olduğunu karar verdi. İvana Sert yarışma jüriliği yaptığı programdan kovuldu.

İşte Benim Stilim adlı yarışmada kavga eden İvana Sert ve Nur Yerlitaş kavgasından dolayı yarışmanın bölümü tamamlanamamıştı. Tartışma ile yarışma ertelenmişti. Fakat yarışmanı ertelenmesine neden olan tartışma bitmek yerine alevlenerek devam etti. Bu durumda yapım şirketi İvana Sert’in işine son verdi ve yarışmaya İvana Sert olmadan devam edildi. Yarışmanın yeni hali ise herkes tarafından oldukça fazla şekilde merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 13.03.2017 16:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol